Batáry Enikő

Személy szerint kevés hiteles dolgot tudtam eddig az asztrológiáról, Klári segített megértenem, hogy valójában mit is tudhatunk meg a bolygók állásából. Tiszta, őszinte és nyilt beszélgetésben volt részem. Betekintést kaptam a valódi asztrológiába. Mindenkinek szeretettel ajánlom, akit komolyabban foglalkoztat az asztrológia.

Sokorai Klára

Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy Klárával összesodort a sors. Általa nagyon hitelessé vált számomra az asztrológia. Klári egy olyan asztrológus, aki becsületes, lelkiismeretes. Szeretetével, empátiájával, tudásával és tapasztalatával a leghasznosabb életvezetési tanácsokkal látott el a horoszkópom alapján. Elemzése nagyon részletes és alapos. Olyan pontossággal fedte le az életemet, problémáimat, nezézségeimet, amely hitelessé tette számomra a szakértelmét. Segített, hogy merre érdemes tovább lépnem a hátra lévő életemben a küldetésem betöltése érdekében. Szívből ajánlom Őt mindenkinek.

Bernáthné Zsuzsa (56 éves) Debrecen

Klárit a narada képzésen ismertem meg. nagyon lelkiismeretes, igen széleskörű alapos tudással rendelkezik. türelmesen, logikusan magyaráz, ok-okozati összefüggéseket elemez. nekem is nagyon sokat segített, amiért nagyon hálás vagyok. Mi sem véletlenül találkoztunk: sok közös tulajdonságunk van, hasonló a gondolkodásunk és az értékrendünk, ezért szinte azonnal a legjobb barátok lettünk. olyan volt, mintha már régóta ismertük volna egymást. Tiszta szívvel és szeretettel ajánlom mindenkinek Klárit.

Regősné Lukács Márta

Hálás vagyok a sorsnak, ahogy útjaink találkoztak. Ahogy a rögös úton egy-egy döntési helyzet elé állított az élet – és ez mostanában sűrűn megtörtént – Klárika elemzése mindig tovább lendített ezeken az akadályokon. Köszönöm hálás szívvel.

Bernáth Réka, 26 éves, vállalkozó

Klári rendkívül hiteles, segítőkész, szeretetteljes meglátásai és érzései tű élesek. Tapasztalata és tudása révén mindig tudja mit kell hallanom egy nehezebb életszituációban, ezáltal több elakadásomból gördülékenyebben tudtam kilábalni. Mindenkinek őszintén ajánlom, aki vágyik saját lénye megismerésére az asztrológia tolmácsolásában.

Kovács Ibolya

Klára elemzését sok évvel később újra megtaláltam, és amikor elolvastam, olyan pontos volt. hogy csak ámultam. Szeretek vele beszélgetni is, mint NŐ a NŐvel.

Bencsik Erzsébet

Klára mestere a szakmájának. A legapróbb részletekbe menően nagyon alaposan elemez. A megérzéseim helyességében erősített meg iránymutatásaival. Lelkiismeretes, igen széleskörű tudással rendelkezik. Türelmesen, logikusan magyaráz, ok-okozati összefüggéseket értelmez. Szeretetével, tudásával és tapasztalatával hasznos tanácsokkal látott el a horoszkóp elemzése során.