Tevékenységem, munkamódszerem:

A hozzám forduló ember horoszkópjának elkészítése időpont egyeztetéssel történik. Az első találkozás kb. 1,5-2 óra s az alapelemzés során beszéljük át, hogy az adott élethelyzeteit hogy tudja megoldani s átadok kb. 3-4 gépelt oldal elemzést, ami tartalmazza karmikus életfeladatát s milyen megoldandó feladatokat hozott magával korábbi életeiből. Ezzel három hétig /21/ nap kell egy belső munkát végeznie. Ez után ismét találkozunk kb. kettő óra időtartamra, ahol átvilágítjuk azokat a pontokat ahol az elakadás csomói vannak. Meggyőződésem, hogy bármilyen változást szeretnénk életünkben, ahhoz a lelkünk megtisztításához szükséges belső munka elkerülhetetlen. Ezért a munkamódszerem terápiás jellegű s ennek hatékonyságát a több mint két évtizedes munkám is alátámasztja.

A lélek előbb vagy utóbb eljut arra az elhatározásra, hogy a sors törvényeit megismerje, mert csak ez által juthat magasabb lelki síkokra. A szellemi úton járó ember az okokat és válaszokat, már nem kint, hanem bent kezdi keresni. Nem könnyű magunkban keresni és megtalálni az okokat, amik a sorsunkat alakítják, formálják, hisz a zsibongó élet tálcán kínálja az érzékeink kielégítésének lehetőségét és ezek könnyen elnémítják a lelkünk belső hangját.

A tudatalattink tartalmazza az összes előző életünk karma morzsáit, amelyek egy része ebben a földi életünkben mintegy kis csíramag hajt ki. Születésünk pillanata a lelkünk térképe, amely megmutatja jelen életünk célját, feladatát és az előző életből hozott „adósságainkat”.

Az égi világ megnyilvánulásai megjelennek a test, a lélek és a szellem síkján is. Jelenlegi életünk az életeink láncolatának egy láncszeme. Észre kell vennünk az égi törvényszerűségeket és feltenni a kérdés, hogy miért vonzottam egy bizonyos eseményt az életembe s miért volt-van erre szükségem?

Amennyiben egészségügyi problémája is van, megnézzük, hogy milyen lelki eredete van, s annak megoldásának segítségével, hogy nyerheti vissza egészségét.